Call Centar: 066.6.000.555
Šifra proizvoda : 1162
Vrsta opreme : - OPREMA ZA TELEFONE -
Naziv : Motorola BN70 Baterija
Lager : Ima na stanju
Cena u evrima: 7 €
Cena u dinarima: 830 din
Kom

Motorola BN70 nSonic Baterija za Mobilni Telefon od 1140 mAh

Odgovara za sledece modele:

  • Motorola Karma QA1
  • Motorola MT710
  • Motorola i856
  • Motorola i956
  • Motorola Hint QA30
  • Motorola Quantico W845

Batrije ze za mobilne telefone iz nase ponude su vrhunskog kvaliteta i pristupacnih cena.  

Poznato je da standardne baterije za mobilne telefone mogu da izgube i do 20% na jacini svake godine i zato je jako bitno da obratite paznju na kvalitet baterija kada ih kupujete i kako ih cuvate.

Nase baterije za Motorolu su vrhunskog kvaliteta i zato je njihov radni vek duzi od ostalih baterija koje se mogu naci na trzistu.

Izbegavajte pražnjenje vase baterije do kraja, jer to nepotrebno opterećuje bateriju. Bateriju treba redovno puniti. Ne ostavljajte bateriju predugo ispražnjenu jer time možete smanjiti kapacitet i skratiti životni vek baterije.
Nemojte da modifikujete dorač‘ujete, pokušavate da ubacite strane predmete u bateriju, da je uranjate ili da je izlažete vodi ili drugim tečnostima.
Ne pravite kratak spoj. Do slučajnog kratkog spoja može da doč‘e kada neki metalni predmet kao što je novčić, spajalica ili slično, napravi direktni kontakt pozitivnog (+) i negativnog (-) izvoda baterije (Izvodi su metalne tračice na bateriji). Kratkim spajanjem izvoda može da se ošteti baterija ili predmet kojim je ostvaren kontakt.
Izbegavajte ekstremne temperature.Pokušajte da bateriju uvek držite na temperaturi od 15C-25C. Ekstremne temperature smanjuju kapacitet i skraćuju životni vek baterije.
Ne bacajte baterije u vatru pošto mogu eksplodirati. Baterije odlažite u skladu sa propisima. Molimo da ih po mogućtstvu reciklirate. Ne odlažite ih kao kućni otpad.
Upotrebljavajte bateriju samo za ono šta je namenjena. Nepravilno korišćenje baterije može da prouzrokuje požar, eksploziju ili drugu opasnost.Nikada ne koristite oštećeni punjač ili bateriju. Držite bateriju van domašaja dece.


Baterije, Motorola, nSonic Motorola BN70 nSonic Baterija za Mobilni Telefon. Odgovara za modele; Motorola Karma QA1 Motorola MT710 Motorola i856 Motorola i956 Motorola Hint QA30 Motorola Quantico W845 cena: 830 dinara

Prodaja Baterije, Motorola, nSonic i najniza cena Motorola BN70 nSonic Baterija za Mobilni Telefon. Odgovara za modele; Motorola Karma QA1 Motorola MT710 Motorola i856 Motorola i956 Motorola Hint QA30 Motorola Quantico W845 cena: 830 rsd. Isporuka po celoj Srbiji, poručite telefonom ili online. Vaš mobilnisvet.net.

* Slike su opisnog karaktera, nazivi artikla su tačni i odgovarajući.